Leipä jää kosteaksi sisältä, muttei tartu kuitenkaan tikkuun kiinni. Koko leipä. Eiliset sämpylät ja 5 kiloa mustikoita terassille toimitettuna inspiroivat tekemään mustikka"leipää". 10g Vähärasvainen mantelijauho, Foodin. Laita taikina leipävuokaan ja paista 170 asteessa noin 35-40 minuuttia. 10g Vähärasvainen mantelijauho, Foodin
Sekoita siemenet ja mantelijauho kulhossa. Olen viime aikoina jotenkin tuntunut törmäävän normaalia useammin kysymykseen ”Mitä sitten syön, jos en voi syödä leipää
Jatketaan leipäteemalla. Ja kyllä leipä onnistui hyvin. Koko taikinassa, mistä saat yhden ison tai kaksi pienempää leipää on hiilareita 31,7. Karpin porkkanaleipä vhh 2 pienenpää tai 1 iso leipä. 2 dl mantelijauhoja. Muotoile taikinasta 2 pienenpää tai yks iso pitkänän mallinen leipä. 2 dl mantelijauhoja
Olen aikoinaan tehnyt vhh vuokaleipäreseptin, johon tulee mantelijauhoja. Nyt kuitenkin ajattelin tehdä mantelittoman version eli siitä ajatuksesta syntyi tämä maukas gluteeniton vähähiilarinen vuokaleipä
Sekoita kaurahiutaleet, mantelijauho ja sooda kulhossa. Tähän leipään uppoaa runsaasti banskuja ja leipä on parasta kun käytät tumman pilkullisia yksilöitä
Niissä on jauhona käytetty mantelijauhoa ja mittasuhteet ovat vähän erilaiset. Juustoiset seesami-durra -leipäset maistuvat joko niin, että niiden sisään on leivottu suolaisia herkkuja tai perinteisesti niin, että niiden päälle kootaan juustoa, kinkkua tai kasviksia