Pullataikinaan piilotetaan kaurajauhoja ja mantelimassasta jätetään pois valkoinen sokeri. Mantelimassahan on parasta itse valmistettuna, mutta entäpä jos siinä ei olisikaan lisättyä sokeria
kanelia, omenaa, mantelimassaa, tummaa suklaata ja paahdettua valkosuklaata. Idean mantelimassan ja suklaakuorrutteen yhdistämisestä sain muutaman vuoden takaisella Saksan reissulla, vaikka muuten sikäläisen konditorian anti olikin pettymys
Raasta mantelimassa ja sulata margariini. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita mantelimassaraaste, margariinisula ja fariinisokeri tasaiseksi massaksi
Laita siivilään puhdas keittiöpyyhe tai juustoliina, ja kaada mantelimassa pyyhkeen sisään. Viime viikolla blogista löytyi jo vegepekonia ja vegaaniparmesania, ja nyt tämä eläinperäisten tuotteiden vegaanistaminen jatkuu ja vuorossa on fetajuusto