Päätän tehdä Marja Pavlova marenkipiirakan, koska se on niin herkullista. Tässä reseptissä ei tehdä itse marenkipohjaa vaan se ostetaan kaupasta valmiina
Pursota tai levitä marenki paperin päälle. Taisi muutama marja eksyä koristelun lomassa suuhun. Kerman ei tarvitse olla hirveän makeaa, sillä marenki itsessään on makeaa ja jos kakkua vielä koristelee suklaalla ja tomusokerilla, lisää se makeutta
mousse sisältää hedelmä- tai marjasosetta, sokeria, liivatetta, italialaista marenkia ja kermavaahtoa Lisäksi ovat suklaamousset, joita voidaan tehdä neljällä eri perustekniikalla
Päällistä varten ostin kaksi punaista marenkipakettia, jotka kaulin leivinpaperin päällä isoksi ympyräksi, kaulimen ympärille kieputettuna levy on helppo siirtää paikalleen ja ylimääräisistä osista otin piparimuotilla kuvioita, jotka koristelin helmillä
Sorbetin koostumusta voidaan keventää lisäämällä siihen valkuaisvaahtoa tai italialaista marenkia, mutta on varottava käyttämästä marenkitaikinaa liikaa, sillä muutoin sorbetti muuttuu niin paljon, että on kyseessä aivan toinen jälkiruoka
Italialainen marenki. Valmista italialainen marenki. Kun sose on tasaista ja liivate täysin liuennut lisää makuaine-liivateseos jäähtyneeseen marenkiin
) Ota juolukkasose pakastimesta ja vispaa se tasaiseksi (soseeseen olisi pitänyt jo muodostua hieman jäähilettä), lisää soseeseen italialainen marenki ja sekoita massa tasaiseksi
vaahdota marenki. Mikäli haluat maustaa vaahtokarkit oikeilla hedelmillä tai marjoilla, korvaa puolet veden määrästä silkinsileällä marja tai hedelmäsoseella