Marenki reseptejä

SITRUUNA–MARENKI–PIIRAKKA

SITRUUNA–MARENKI–PIIRAKKA

Tämä super-raikas sitruuna-marenki-piiras on täydellinen yhdistelmä kirpeyttä ja makeutta – siis vahva ehdokas äitienpäivän pelastajaksi
Marenki

Marenki

Makea, rapea ja lopussa sitkeä, ihana marenki. Marenkia voi maustaa ja värjätä tarpeen mukaan. Käytän marenkien värjäämiseen Rainbowdustin tai Wiltonin geelivärejä, niillä saa vahvankin värin ilman pelkoa taikinan vetistymisestä
Nam, marenkia!

Nam, marenkia!

Näitä ihania marenkisia ohjeita joku kaipaili joulupostauksesta, joten tässäpä ne nyt tulevat tyydyttämään makean nälkäänne
Mansikka marenki unelma

Mansikka marenki unelma

M. a. n. s. i. k. m. r. e. u. l. p. o. h. j. 4. v. t. 3. d. V. ä. P. 1. 5. 0. c. ö. 2. ". A. y. ,. U. -. d l
Ranskalainen marenki

Ranskalainen marenki

M. a. r. e. n. k. j. y. s. t. ä. v. l. (. N. m. g. i. o. p. u. h. ,. T. ). H. J. E. V. d. ö. L. R. 1. 6. 5. 0. 2. '. f. -. K. S. C. 9
Tumma Marenki - Brown Sugar Meringue

Tumma Marenki - Brown Sugar Meringue

H. e. i. p. a. B. l. o. g. s. n. h. ä. d. y. t. u. k. ,. v. m. r. j. J. P. b. S. ö. M. T. V. K. E. O. 5. 3. ½. f. /. 2. 1. A. L. 0. -. 4. (. ). D. - l
Marenkia suklaapiilolla

Marenkia suklaapiilolla

Löysin Pinterestin syövereistä kuvia joissa marenkien sisälle oli piilotettu tällä tavalla pieniä suklaahippuja
Mansikka marenki unelma!

Mansikka marenki unelma!

Mansikka marenki unelma. Marenkipohja. Paista marenkipohjaa ensin 150 c noin 10 min ja laske sitten lämpö 100 c ja paista noin 2 tuntia ja ei haitaa vaikka "unohtuu" kauemmaksikin aikaa uuniin
Marenkia maiskis!

Marenkia maiskis!

N. i. r. s. k. ,. n. a. K. u. v. p. t. e. m. g. h. ä. l. o. y. O. j. ö. B. V. L. P. I. S. 2. 1. d. (. ). 0. 5. J. E. Y. T. -. A. d l
Vinkit marenkeihin

Vinkit marenkeihin

Ajattelimme jakaa muutamia vinkkejämme tähän helpottamaan marenkien valmistamista. ASTIOISSA ei saa olla pienintäkään vesipisaraa ja varsinkin rasvainen kulho tai vatkaimet pilaavat hyvän marenkivaahdon
Marenki | Valkuaiset helpoksi herkuksi

Marenki | Valkuaiset helpoksi herkuksi

Marenki. Marenki on valmista, kun vaahto on kovaa ja siihen saa muodostettua huiput. Pitkässä säilytyksessä marenkien rakenne ja maku alkaa kärsiä
Maukasta marenkia

Maukasta marenkia

Uskokaa tai älkää, mutta en ollut ennen viime viikonloppua tehnyt marenkia itse. Tällä ohjeella marenkia tulee runsas pellillinen
Italialainen marenki

Italialainen marenki

Italialainen marenki eroaa “tavallisesta” marengista sen kypsennystavalla. Perinteinen marenki kypsennetään uunissa kun taas italialainen versio kypsentyy kuuman sokeriliemen avulla
Marenkia kikherneiden keittoliemestä

Marenkia kikherneiden keittoliemestä

Moni on varmasti kuullut vegaanien maailman mullistaneista kikhernemarengeista. Joku keksi, että säilykekikherneiden liemestä saa vatkattua valkuaisvaahdon
Sveitsiläinen marenki (video)

Sveitsiläinen marenki (video)

Näihin marenkeihin kannattaa käyttää joko italialaista marenkia tai sveitsiläistä marenkia. Tavallinen marenki on vähän liian löysää, mutta voi silläkin onnistua
Marenki ja mustikka ne yhteen soppii...

Marenki ja mustikka ne yhteen soppii...

Marenki ja mustikka ne yhteen soppii. Marenki sopikin kyllä aivan ihanasti mustikan kanssa ja kiva oli tehdä aina niin ihanasta mustikkapiirakasta vähän uudenlaista, vaikka ihanasta mascarponesta siinä en haluakaan luopua