Marianne karkki rahka reseptejä

Marenkikakku!

Marenkikakku!

marianne rouhetta. Kerman päälle lisää maustettu rahka leveiksi kasoiksi. - 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski. - 100 g daim-suklaata tai hyvin voit käyttää myös karkki rouheita esim. 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski

Marianne-vadelmahyydykekakku (∅26cm)

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Tämä kakku tehdään rahkaan eikä tuorejuustoon niin tässä on sellainen raikas maku joka voi jakaa mielipiteitä
Marianne Crush kääretorttu

Marianne Crush kääretorttu

Kääntele joukkoon rahka ja Marianne crush.   Lisäsin ohjeeseen Marianne Crush muruja makua antamaan. Oikein herkullinen tuli, mutta kannattaa antaa tortun levätä yön yli, että marianne karkin maku tulee esille
Marianne-kääretorttu

Marianne-kääretorttu

karkkia vihreää yrttiä, esim. Rahka-kervamaahtoseoksen sekaan valitsin karkiksi Marianne Crushin.   Vatkaa täytettä varten kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka tai mascarpone- tai tuorejuusto ja mausta sopiva maku sokereilla
Marianne-kääretorttu

Marianne-kääretorttu

Rahka-karkkiseos. rahkaseosta. En käyttänyt ranskalaisi pastilleja, vaan Marianne crushia ja kermana käytin Flora vispiä
ÄRRäjuhlat

ÄRRäjuhlat

Sekoita joukkoon rahka ja Marianne Crush. Tee käärmeelle karkeista silmät ja pitkä punainen kieli (punainen käärmeirtokarkki)
Karamelleja kääretortussa

Karamelleja kääretortussa

Tehtailin samalla kertaa useamman kääretortun, joten osaan laitoin väliin turkinpippurirahkan sijaan mariannerahkaa