marianne rouhetta. Kerman päälle lisää maustettu rahka leveiksi kasoiksi. - 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski. - 100 g daim-suklaata tai hyvin voit käyttää myös karkki rouheita esim. 200 g maustettu rahka päärynä-kinuski
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita vaahdon joukkoon Marianne Crush- rouhe ja rahka. Tämä kakku tehdään rahkaan eikä tuorejuustoon niin tässä on sellainen raikas maku joka voi jakaa mielipiteitä
Kääntele joukkoon rahka ja Marianne crush. Lisäsin ohjeeseen Marianne Crush muruja makua antamaan. Oikein herkullinen tuli, mutta kannattaa antaa tortun levätä yön yli, että marianne karkin maku tulee esille
karkkia vihreää yrttiä, esim. Rahka-kervamaahtoseoksen sekaan valitsin karkiksi Marianne Crushin. Vatkaa täytettä varten kerma vaahdoksi, lisää sekaan rahka tai mascarpone- tai tuorejuusto ja mausta sopiva maku sokereilla