Vihdoin ja viimein saimme aikaiseksi testata kuuluisia Momofuku-ravintolan soijakastikkeessa marinoituja kananmunia (tästäkin on todellisuudessa aikaa noin puoli vuotta, on näemmä jäänyt tämäkin resepti julkaisematta ajallaan
parsakaali. Marinoitu kukkakaali on hauska lisä salaattiin tai ruuanlisukkeena sellaisenaan. parsakaali. Meillä kukkakaali maistuu niin lapsille kuin aikuisillekkin
Tällä kertaa tarjosin sen mantelilla höystetyn parsakaalin ja rakuuna-porkkanan kanssa. Parsakaali yhdistettynä paahdettuihin manteleihin on killeriyhdistelmä, kannattaa ehdottomasti kokeilla
Kuumenna nyt paistinpannu ja paista marinoituneita tofukuutioita (älä kuitenkaan kaada marinadia pannuun) kaikilta sivuilta kunnes ne saavat kauniin rapsakan ruskean pinnan
Kaada marinadi päälle ja anna marinoitua seuraavaan päivään tai ainakin neljä tuntia. Suikaloi kasvikset ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi (isoimmat kahteen tai kolmeen osaan)
Kastike oli maistuvaa ja tarjosin sen ja höyrytetyn parsakaalin kanssa. 250 g broilerin filesuikaleita (naturel tai marinoitu, maun mukaan). 250 g broilerin filesuikaleita (naturel tai marinoitu, maun mukaan)
pieni parsakaali. Pese ja paloittele sillä aikaa parsakaali. Lisää kattilaan nuudelit, parsakaali sekä tofupalat ja keitä siihen asti, kunnes nuudelit ovat pehmeitä
Esimerkiksi parsakaali, se ei oo hyvää kovana, joten kun ensin paistat sitä hetken pannulla, lisää kuumalle pannulle joku desin verran vettä ja anna sen höyryttää parsakaaleja kypsäksi, ihan vaan siinä pannulla nopeesti
Palastele parsakaali varsineen päivineen. Lisää kaalit, myskikurpitsa ja parsakaalin varsipalat, sekä kasvisfondi ja vettä sen verran, että kasvikset eivät edes kunnolla peity