Kun lihaa on marinoitu tarpeeksi, nosta liha huoneenlämpöön mielellään tunti ennen uuniin laittoa. 2kg Porsaankassleria. Lihan tulee olla marinoituna vähintään 8h, mutta pidempi aika tottakai parempi. -Terhi 2kg Porsaankassleria
Kaikki on vielä hyvin siinä vaiheessa kun marinoitukassler on menossa uuniin. porsaan niskaa. Luulen, että vika oli siinä, että kypsensin kassleriani uunipannulla ilman kantta
Jälkiviisaana olisin kuitenkin voinut laittaa lihan suolaantumaan jo vaikka pari päivää etukäteen ja antanut sen sitten vielä marinoitua aikansa, nyt sille sai riittää ihan muutaman tunnin marinadikylpy
Pikku pointtina muistettakoon, että saslik-lihan pitää marinoitua ainakin vuorokausi, joten tuo kannattaa tehdä jo kotona ja ottaa valmiiksi marinoituneet lihat mökille mukaan
Anna marinoitua jääkaapissa vähintään kolme tuntia. Porsaan niska tai kansan kesken paremmin kassler nimellä tunnettu osa on mielestäni parhaita grilliin sopivia lihoja, toki rasvakammoisille se ei ole välttämättä paras vaihtoehto
(Kuvassa on porsaankassleria, hunajapaahdettuja juureksia, sekä grillattua halloum- juustoa. En yleensä välitä sian lihasta, mutta kaupassa sattui kassler-tarjous silmään ja niinpä ajattelin, että vaihtelu virkistää
Valmiiksi marinoitua lihaa tähän ei siis ole tarkoitus käyttää. Ideana on kypsyttää rasvaista, maustamatonta porsaan lapaa tai kassleria uunissa ylikypsäksi, niin että sen pystyy valmiina riipimään pelkällä haarukalla riekaleiksi
Sulje pussi tiiviiksi, nosta se kulhossa jääkaappiin ja anna marinoitua yön yli. Pulled pork eli revitty possu tehdään yleensä porsaan lavasta tai kasslerista
No nyt törmäsin sitte ihan vahingossa whiskey-cola pulled pork-reseptiin ja se alkoi niin houkuttelemaan, että seuraavan vapaa päivän koittaessa yön yli marinoitunut liha nakattiin uuniin aamulla puoli kahdeksan