Marinoitu porsaan sisäfile reseptejä

Yrttiöljyssä marinoitu kesäkurpitsa

Yrttiöljyssä marinoitu kesäkurpitsa

Meillä marinoitu kesäkurpitsa yhdistettiin fetan kanssa ja tarjottiin kokonaisena grillatun porsaansisäfileen lisukkeena
Kahteen kertaan marinoitu porsaanfilee

Kahteen kertaan marinoitu porsaanfilee

Marinoituporsaansisäfilee on hyvää ja helppotekoista syötävää, jota voi tarjota niin kylmänä kuin lämpimänäkin
Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

Chilinen olutmarinadi porsaanlihalle

Jos vain mahdollista, lihan kannattaa antaa marinoitua yön yli. Yksi blogin suosituimpia ohjeita on kokonaisena grillattu porsaansisäfilee, jonka reseptissä on chilimarinadi possun lihalle
Kiinalainen grillipossu - Char Siu-

Kiinalainen grillipossu - Char Siu-

Vähän riisiä, yön yli marinoitua ja tahmeaksi paistettua lihaa, kastiketta ja raikastukseksi kurkkua kääräistynä rullalle
Ruokia viikon varrelta

Ruokia viikon varrelta

)Keskiviikkona saatiin uusi uuni, jota oli hyvä testata pötköllisellä valmiiksi marinoituaporsaansisäfilettä
Nöf nöf possua

Nöf nöf possua

Tällä viikolla oli vuorossa porsaan  sisäfilee, lohkoperunat, bearnaisekastike sekä voissa paistetut sipulit ja herkkusienet
Oliivi-yrttikuorrutettua possunfileetä

Oliivi-yrttikuorrutettua possunfileetä

Peitä ja anna marinoitua vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli. 1 kg porsaansisäfileetä. Puhdista possunfilee kalvoista ja nosta filee marinadiin
Löydä parhaat ruoat roseeviinien seuraksi

Löydä parhaat ruoat roseeviinien seuraksi

Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä
Kiivimarinoitu possu

Kiivimarinoitu possu

Porsaansisäfileestä tulee erityisen mureaa, kun sen antaa maustua ennen grillausta kiiviä sisältävässä marinadissa
Liha-kasvisvartaat

Liha-kasvisvartaat

Lihaksi valittiin valmiiksi marinoitu, pippurinen porsaansisäfilee, mutta yhtä hyvin vartaita varten voi sisäfileen marinoida myös itse
Annin possu

Annin possu

Leikkaa possun sisäfile pienemmiksi viipaleiksi. Valmista liha marinoitumaan edellisiltana tai vähintään 5 tuntia ennen valmistusta. * 480g (tai enemmän) porsaan maustamatonta sisäfileetä. Anna marinoitua vähintään 5 tunnin ajan jääkaapissa
Löydä parhaat ruoat roseeviinien seuraksi

Löydä parhaat ruoat roseeviinien seuraksi

Päätin laittaa lempiroseeni pieneen testiin ja valmistin porsaanfilettä ja raikasta kirsikkasalsaa. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä. Laita porsaan filee pussiin, sulje tiiviisti, pyörittele marinadissa ja anna marinoitua huoneenlämmössä 30 minuuttia. PORSAANFILETTÄ JA KIRSIKKASALSAA (2-3. 1 kg porsaansisäfilettä