Marinoitupunasipuli on loistava lisuke moneen juttuun. Lisää punasipuli ja kiehauta. Marinoitupunasipuli rakastaa hampurilaisia, pulled porkia, tortilloja, pizzaa ym kaikkea hieman rasvaista
Anna marinoitua yön yli, ohjeen mukaan säilyy pari viikkoa (lue. Vaikkei se Nanna nyt kirjoittanutkaan minulle hirvireseptiä kamadolle juhannukseksi, löysin häneltä hyvän ohjeen marinoidulle punasipulille
ällä hetkellä lisäilen punasipulia miltei ruokaan kuin ruokaan, etenkin marinoituna. Teen yleensä purkillisen kerralla, marinoitu sipulia voi käyttää jo parinkymmenen minuutin päästä valmistuksesta, mutta se myös säilyy useita päiviä hyvänä ja muuttuu vinkeän fuksianpunaiseksi
Marinoitupunasipuli maustaa salaatit ja sopii erilaisten liha- ja makkaruokien lisäkkeeksi. Punasipuli viimeistelee myös hodarit, sämpylät ja voileivät
Nauti heti tai anna marinoitua kylmässä vaikka seuraavaan päivään asti. Tämä punasipulista valmistettu lisäke sopii bulled pork-aterialle kuin nenä päähän
P. u. n. a. s. i. p. l. t. k. e. v. ,. y. ä. m. r. o. -. h. j. M. T. 2. 1. d. (. ). 5. K. L. 8. 0. A. g. ö. H. ". å. c. w. b. O. 6. {. S. B. }. N. a l. d l. t l