Marokkolaista Harira-keittoa syödään perinteisesti paastokauden iltaruokana auringonlaskun jälkeen. Marokkolainen Harira papukeitto maustetaan tomaatilla, kurkumalla ja sitruunamehulla ja koristellaan tuoreella korianterilla ja persiljalla
Marokkolainen couscoussalaatti sopii hyvin myös kasvissyöjille. 1. Kiehauta inkivääri, valkosipuli, juustokumina ja kurkuma öljyssä, lisää kanaliemi ja kuumenna kiehuvaksi
Tagineen ei ole mitään tiukkoja sääntöjä vaan jokainen kokki tekee sen omalla tavallaan ja Taginea esiintyy perinteisesti sekä kokonaan kasvisruokana että liha ja lintuversiona
Peitä pata kannella ja hauduta ruokaa noin tunti 190-asteisessa uunissa. Sitruunakanan tekee marokkolaiseksi runsaat mausteet, vihreät oliivit ja suolasitruunat
Tarjoa marokkolainen appelsiinilohi keitetyn couscousin ja kaali- tai porkkanaraasteen kanssa. Näin valmistat marokkolaisen appelsiinilohenMausta kalafileet suolalla ja pippurilla ja aseta ne uunivuokaan
Marokkolaista ruokaa en olekaan ennen valmistanut. Tämä ennen kovin liharuokapainotteinen blogilaari alkaa pikkuhiljaa täyttyä enempi kasvispainotteisista ohjeista
Lihakeitto on ollut syntymäpäivien hittiruoka jo monta vuotta. Marokkolainen porkkanasalaatti. Alkuperäistä ohjetta muokkasin sen verran, että lisäsin ruokaan reilun teelusikallisen savupaprikajauhetta