Marta reseptejä

Marien keksiherkku

Marien keksiherkku

Voit käyttää vaniljarahkan asemesta myös muita valmiita vanukkaita. Kokeile rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä
Marin ja mukeloiden piirakkakoulu

Marin ja mukeloiden piirakkakoulu

1. 2. 0. 4. P. e. r. i. n. t. s. k. a. j. l. p. m. ä. h. Y. u. o. ,. v. y. ö. H. N. (. d. ). I. K. O. R. ". -. M. c. 6. 7. 5. g. 3. V. S. L. A. J. E. T. d l. t l
Vorschmack à la Marta

Vorschmack à la Marta

Näin valmistat vorschmackin. Ruskista jauhelihat kevyesti padassa tai paistinpannussa. Kuori ja hienonna sipulit, valkosipuli ja palsternakka

Ristorante "il Marin" a Eataly Genova

Il ristorante "il Marin", fiore all'occhiello del compartimento Eataly Genova, è sicuramente il miglior gourmet del franchise da noi mai provato
Raaka mustikkapiirakka

Raaka mustikkapiirakka

Pakko. myöntää, että raakakakut eivät ole minua täysin hurmanneet enkä oikein ymmärrä. niiden ympärillä olevaa hypeä
Nutella cupcaket

Nutella cupcaket

Vietin puolikasta nimpparia tuossa parisen viikkoa sitten (Marin päivä - tottakai aihetta juhlaan. D) ja kutsuin kavereita kahville
Kanawokkia ja nuudeleita

Kanawokkia ja nuudeleita

Tällaista tänään. Maustamattomia kanasuikaleita 400gTropical-wokkivihanneksia2pss Wok Sauce2/3pss Pirkka-nuudeleitaPaistetaan kanasuikaleet kypsäksi ja lisätään wok
Broiler-tuorejuustokastike

Broiler-tuorejuustokastike

400g Hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita (nyt laitoin isomman paketin). 1 pkt tuorejuustoa (tällä kertaa makuna paprika-chili)
Portugalilaisittain maustetut broilerinsiivet

Portugalilaisittain maustetut broilerinsiivet

Olen kuluneena keväänä hurahtanut ihan kunnolla broilerin siipipaloihin ja koipinuijiin, enkä usko tämän himon ainakaan laantuvan kesän grillikauden aikana
Iloisen possun paksut posket

Iloisen possun paksut posket

Iloisen possun paksut posket. 16. sunnuntai. Mar 2014. Posted by Marika in kastike, liha, pata, sienet. ≈ 2 kommenttia
Vähän parempi lohipasta

Vähän parempi lohipasta

Meidän onneksemme tyttäremme on Kalansyöjä isolla K. lla. Kaikki kalaruuat menevät hyvin ja niinpä oli aika laajentaa makumaailmaa erityisen maukkaalla pastalla, johon makua toivat mm
Tonnikalapasta

Tonnikalapasta

1 pkt tuorepastaa2 prk tonnikalaa, currymaustettua1 prk pippurimaustettua fraichea (Crème Bonjour Cuisine)Keitä tuorepasta, lämmitä toisessa kattilassa tonnikalat ja fraiche