Mehevä oli juu, mutta julmetun rasvainen. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Lisää lopuksi porkkanaraaste ja valutettu ananasmurska. Niin mehevää ja maukasta, että pieni onnenkyynel vierähtää poskelle joka kerta, kun pistää lusikallisen suuhunsa
Kokeilkaa tätä, sillä sen jälkeen tiedätte miltä kunnon porkkanakakku maistuu. Porkkanoiden lisäksi taikinassa on myös ananasmurskaa ja öljyä tuomassa mehevyyttä sekä pähkinärouhetta antamassa rakennetta
Eli aikas mehevä kakku kyseessä. 100 g ananasmurskaa (säilyke). 100 g ananasmurskaa (säilyke). Mun yhdestä lemppari-leivontakirjasta Leivonnaisia herkkusuille on ollut pitkään tarkoitus testata tätä Hummingbirg bakeryn nimikkokakkua