Piristä perinteistä mehevääporkkanakakkua appelsiininkuorella. Tämä paranneltu porkkanakakkuversio syntyi, kun järjestelin tarjoiluja kaverini väitöstilaisuuteen
Kakku on ihanan pehmeä ja mehevä - eräs syksyn parhaimpia kakkuja. Tämä porkkanakakku on ollut oma suosikkini siitä lähtien, kun löysin sen joitakin vuosia sitten Kirsin keittiössä -blogista täältä
(pellillinen). Tätä reseptiä kehuttiin Lähiömutsi-blogissa niin paljon ja aidon tuntuisesti, että päätin leipoa kyseistä porkkanakakkua valmistujaisbileisiini pari viikkoa sitten
Ohjeesta tulee pellillinenporkkanakakkua, mutta taikinan voi myös kaataa muffinssivuokiin. Ei yhtään kuivaa, vaan aivan ihanan mehevää ja niiiiin hyvää
Lopputulos on kuohkea ja mehevä. ½ peltiä/1 pieni pellillinen. Jo vuosia sitten olen raapustanut tämän pettämättömän New Zealand moist carrot caken ohjeen reseptikirjaani