Suklaa kun tuntuu ainakin omalla kohdallani olevan viikonlopun teema (rapujen ohella), niin tässä näin sunnuntain kunniaksi vihdoinkin tämä gluteenittoman suklaakakun ohje, jota olen itse tehnyt jo useamman kerran
Ohje. Kakku on mehevä ja maistuu sellaisenaan, mutta sopii tietysti myös kuorrutteen kera. Tämän suklaakakun reseptin olen löytänyt etsiessäni sitä täydellistä suklaakakkua
Suklaapossun suklaakakkuohjeessa käytetään maitojauhetta jota minulla ei ollut. No tietenkin löysin häneltä jotain kokeilemisen arvoista, nimittäin ihanan suklaisen pohjaohjeen
Meheväsuklaakakku. Kakku valmiiksi niin kostea ja mehevä, että kostutuksesta ei tarvitse huolehtia. Ohje on peräisin kirjasta Vegeherkkuja, ja sen on kirjoittanut Emily Mainquist
Kakkupohjan ohje on Suklaapossun mielettömän meheväsuklaakakkupohja. Halkaisin pohjan kahteen osaan, (ohjeesta poiketen kostutin pohjat vaniljamaidolla) ja väliin laitoin pätkismoussea