Ihanan suklainen, kostea, mehevä, pehmeä, ja kaikkea mitä voi suklaakakkupohjalta toivoa. Itse asiassa tein pohjan ensimmäistä kertaa jo kolmisen kuukautta sitten, mutta testailin pohjaa useamman kerran, sillä pelkäsin täydellisen mehevän lopputuloksen olevan vain tuuria
Pehmeä ja meheväsuklaakakkupohja. Vaikka pohjaan tuli reilusti suklaata ja se oli ihanan mehevä, ei pohja siltikään ollut liian tiivis vaan pysyi ihanan pehmeänä
Ohje on muokattu blogini suosituksi tulleesta Mielettömän mehevänsuklaakakkupohjan ohjeesta. Tuota suklaakakkupohjaahan on todella helppo käsitellä, vaikka kakkulevy olisikin ohuemman puoleinen
Ohje on muokattu blogini suosituksi tulleesta Mielettömän mehevänsuklaakakkupohjan ohjeesta. Tuota suklaakakkupohjaahan on todella helppo käsitellä, vaikka kakkulevy olisikin ohuemman puoleinen
Tässä kesän korvalla kun olen testaillut erilaisia suklaakakkupohjia, niin ylivoimaisesti suosikikseni on päässyt tämä Suklaapossun Mielettömän mehevä suklaapohja
Alunperin ajatuksissani oli tehdä sokerikakkupohjainen kakku, mutta sitten mielessä alkoikin pyöriä mehevänsuklaakakkupohjan yhdistäminen tuoreisiin mansikoihin ja kermavaahtoon
D Kakussa oli Suklaapossun meheväsuklaakakkupohja ja täytteeksi tuli mansikka-mascarponetäyte 1½ kertaisena. Mielettömän meheväsuklaakakkupohja22x32 cm vuokaan
Kakun sisältä löytyi kaksi kerrosta mielettömän mehevääsuklaakakkupohjaa. Minikakussa moussea oli päälle melko vähän verrattuna isompaan, mutta kyllä siitä sen verran sitä maistoin, että se oli raikasta, sitruunaista ja miedosti mansikkaista ja se sopi suklaakakkupohjan kanssa kivasti yhteen