Kakun pohja on ihanan mehevä Devil's Food Cake-suklaapohja, kakun välissä ja päällä on ihana suklaatäyte/kuorrute sekä vielä raikas vadelmakermatäyte kruunaa kakun
Tässä kesän korvalla kun olen testaillut erilaisia suklaakakkupohjia, niin ylivoimaisesti suosikikseni on päässyt tämä Suklaapossun Mielettömän meheväsuklaapohja
Kahvipöytään päätyi sydämen mallinen kakku, jonka pohjassa oli mielettömän mehevä suklaakakkupohja sekä raikas, Järisyttävän hyvästä sitruunajuustokakku-ohjeesta tuttu täyte pienin muutoksin
Pohja on meheväsuklaapohja, jonka ohje on täältä Suklaapossun blogista. Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaan ja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaalla ja tuoreilla marjoilla
Meidän kakkuun tuli meheväsuklaapohja, täytteeksi valkosuklaa- vaniljatäyte ja maitosuklaa- vaniljatäyte, väliin mansikkapyreetä ja päälle tummasuklaaganache
Nämä cupcaket koostuvat mehevästäsuklaapohjasta (jota olen käyttänyt muun muassa tässä ja tässä ohjeessa eli ohje on todettu hyväksi monta kertaa) ja kuorrutus on ihana kahvi-voikreemi joka sopii täydellisesti yhteen suklaapohjan kanssa
Pohjaksi leivotaan meheväsuklaapohja ja täytteenä toimii suklaistakin suklaisempi suklaamousse. Suklaa-unelmakakku hurmaa täyteläisyydellään ja suklaisuudellaan