Tarjoa broilerit metsästäjän tapaan keitetyn tumman riisin kanssa. Kuumenna öljy isossa kattilassa. Lisää sipulisilppu sekä kasviskuutiot kattilaan ja paista niitä muutaman minuutin ajan
Lorauta paistinpannuun öljyä ja kuullota broileria, kunnes pinta on saanut hieman väriä. Metsästäjän pata eli cacciatore saa juuri anjoviksesta sen jonkin, joka antaa kastikkeeseen täyteläisyyttä ja terää
Tämmöinen ohje löytyi Sikke Sumarin kirjasta Ruokaa rakkaudella. Kanaista ruokaa teki mieli ja tästä kirjasta en ole koskaan mitään ohjetta aiemmin kokeillut
Reseptin nimi on Chicken cacciatore, mutta voisikohan se olla suomeksi Metsästäjän kanaa. Wikipedia nimittäin tiesi kertoa, että cacciatore tarkoita italiaksi metsästäjää ja alla cacciatora tarkoittaa metsästäjän tyylillä valmistettua ruokaa, jossa on tomaatteja, sipulia, yrttejä, paprikaa ja joskus myös viiniä
Huuhdo ja kuivaa broilerinkoivet ja leikkaa pois rasvaiset nahan reunat. Paloittele koivet kahteen tai kolmeen osaan nivelen kohdalta veitsellä tai saksilla