Mietin siinä että mitä niitä paikkoja oikein on, ja muistin sitten burgereita syytävän Midhillin, jossa Huli oli joskus käynyt ilman minua ja kehui ruokia silloin hyväksi
Odotukseni olivat ristiriitaiset, koska en pitänyt Särkänniemen Midhillistä. japanilaisittain marinoituja maustekurkkuja, parsaa dashiliemessä keitetyn uppomunan ja yuzu-hollandaisen kera, pikkuburgeri paahdetusta possusta, härkätartar, ravunlihalla täytettyjä kevätrullia, kanatäytteisiä dim sum -nyyttejä, tempura-rapuja fenkoli-limesalaatin kera, misotahnassa marinoitua paahdettua siikaa, soijassa ja seesamiöljyssä wokattuja vihanneksia, pikkelöityjä vihanneksia, mausteista riisiä, japanilainen mac ´n`cheese…
Paikaksi valikoitui Midhill. Ihan halvimmasta päästä eivät nämä burgerit ole. n (misoglaseerattua possunkylkeä funky saladilla ja chilikorianterimajoneesilla) sekä coleslaw'n, minä kovin nokkelasti nimetyn Piece of Greecen (mausteinen lammasburgeri tsatsikilla, mintulla ja tomaattisalsalla) ja ranskikset
Kunnes maha kurnaisee ja on aika pulittaa törkeä hinta kuivista nuggeteista, löysistä kierreranskalaisista, mauttomasta perusburgerista tai naurettavan surkeasta buffatarjoilusta
Helsingin reissuumme osui kaksi käyntiä Hans Välimäen ravintoloissa - lounas kahden Michelin tähden Chez Dominiquessa ja hampurilaislounas Linnanmäelle perustetussa Midhill amerikkalaisravintolassa
Valinta osui tietyistä syistä Hans Välimäen Midhilliin. Iloinen yllätys olikin, että kysyttäessä kaikki hampparit saa vegenä, jolloin ne sisälsivät varsinaisen pihvin sijaan paprikaa, papuja ja paistettua pinaattia (jota allekirjoittaneen burgerissa ei kyllä juuri ollut)
Entisen Pizza Hutin paikalla oli tullut Hans Välimäen amerikkalaistyylinen burgeripaikkaMidhill. Tässä vaiheessa maha ei vielä antanut periksi hampurilaiselle ja näin Midhill pitää käydä testaamassa myöhemmin lähiaikoina