Ei harmaassa sinänsä mitään vikaa ole. Tämä kastike ei ihan vastannut mun kuvaani palapaistista, mutta lisään ohjeen kuitenkin tänne, koska isännän mielestä tämä oli erittäin hyvää, kaikesta huolimatta
Ohje tuli tallenteista silmiini ruokalistaa miettiessäni viime viikonloppuna ja ajattelin, että nyt kokeilen tuosta pakasteen palapaistista ruokaa tehdä
Suosikkiohjeeni Burgundin pataan on kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet, jonka ostin nähtyäni ensimmäisen kerran ihanan ruokaelokuvan Julie&Julia
Porsaan palapaisti. Vaihteeksi porsaan palapaistia kun näytti olevan kaupassa edulliseen hintaan. Hyväähän se on vaikkakin epähuomiossa keitin vähän liian kauan ja porkkanat jo vähän muussaantui
Isot lihapadat ovat käteviä monella tapaa. Suht vähällä vaivalla saa aikaiseksi maukkaan ruuan josta riittää syötävää isollekin porukalle, tai sitten sen voi jakaa osiin ja pakastaa myöhempää käyttöä varten, sellaiseksi arjen pelastajaksi