– Kannattaa muistaa, että nämä ruuat voi tehdä sen perusteella, mistä pitää ja mitä kotona on. Taas on aika tehdä nopeaa arkiruokaa keittiömestari Daniel Lembergin kanssa
Parahin reseptipankkini foodgawker siis töihin ja muutamin harkituin hakusanoin päädyin Fuss Free Cooking-blogiin, jossa oli tehty melkein tasan vuosi sitten tätä ruokaa
Herkullista, helppoa ja muuntelukykyistä ruokaa. Proteiinina meille tein naudanulkofileestä meksikolaisittain (tai jotain sinne suuntaan) maustetut pihvit
Kun ilmat kylmenevät, minun tekee mieli syödä slaavilaistyylistä ruokaa. Slaavilainen naudanlihapata. joko pitkään haudutettuna paistisuikaleesta tai nopeasti paistamalla sisä- tai ulkofileestä
Mulla oli sopivasti pala edellispäivänä kokonaisena grillattua naudan ulkofilettä, ruskeita herkkusieniä, pala parmesania, pussinpohja pinjansiemeniä ja ruukku basilikaa, kaapissa tietenkin kuivapastaa ja ruokaa piti saada pöytään nopeahkosti
500 g naudan ulkofileetä. 1. Suikaloi liha, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita soija, sipuli- ja valkosipulisilppu, curry, inkivääri ja kaneli kulhossa, lisää lihasuikaleet ja sekoita hyvin