Taannoisessa postauksessa hehkuttelin Herttoniemen Treffiä siihen malliin, että on kiva tarjota lukijalle sekä hänen seuralaiselle ravintolan sunnuntaibrunssi
Mielestäni tällaiset pienemmät maistiaisannokset ovat sitä mitä ravintolapäivänä kuuluisi tarjota. Vai mitä sanotte kolmen euron hintaisesta vegaanisesta rahkamarjapiirakasta tai mutakakusta soijakermavaahdolla
No se epäilys oli turha, sillä vastaanotto oli mitä lämpimin. Halutessaan voi myös tarjota aterian tai kahvin kaverille ostamalla vitriiniin kiinnitettävän lapun kassalta
Tämän ohjeen raaka-aineiksi ei vaadita mitään erikoisia jauheita vaan perus aineksilla pärjää. Pannukakku toimii tilanteessa kuin tilanteessa, välipalana, aamiaisella, brunssilla, kahviherkkuna, makeana herkkuna mutta miksi ei myös suolaisena
Vinkeimmät tavat tarjota amerikkalaisia pannukakkuja on lorauttaa päälle kunnolla vaahterasiirappia ja nostaa viereen rapeaksi paahdettua pekonia, sillä makean ja suolaisen liitto toimii aina
Oli ruoka mitä hyvänsä, kun pöydässä on tuoretta leipää, se hupenee nopeasti. Halutessasi voit tarjota hedelmäsalaatin kanssa kastikkeen jugurtista, mintusta ja vaniljasokerista
Viiskulmassa sijaitsevan pienen ja sympaattisen kahvilan georgialaiset omistaja eivät juurikaan puhu suomea eivätkä liitutaululle kirjoitetut ruokien nimet asiaan perehtymättömälle sano mitään
Nimenomaan itä-eurooppalaisten juutalaissiirtolaisten mukana suuren maailman brunsseille kotiutuneet bagelitkään eivät meille mitään uutta ole - vesirinkelit ovat tuttuja jo monen sukupolven takaa