Mitä tarjota ribsien kanssa reseptejä

Amerikkalaiset ribsit

Tarjoile grillattujen omenanpuolikkaiden kanssa. 1. Kuumenna kevyesti suolattua vettä suuressa padassa, lisää kylkipaisti ja kuumenna kiehuvaksi

Ylämaankarjan ribsit

Ripottele kypsien ribsien pinnalle suolaa ja paista pannulla. Lue lisää 1,5 kg naudan kylkeä eli ribsejä luun kanssa tai ilman

The best ribs ever

Lämmitä grilli kuumaksi ja voitele kyljet kauttaaltaan huolellisesti glaseerauskastikkeella molemmin puolin

Baby back ribsit BBQ-kastikkeella

1. BBQ-kastike. Sekoita chilikastike, ketsuppi, sinappi ja öljy tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää fariinisokeri ja liquid smoke
Umamihilloa ja koreat ribsit

Umamihilloa ja koreat ribsit

marinadi on sama mitä käytin myös naudan marmorifileelle. Tarkoituksena on tarjota tätä kekseillä tuorejuuston ja pancettan kanssa

Grillatut lampaan kylkiluut

1. Sekoita kastike. Suolaa liha. 2. Laita lihat grillille ja kääntele 5 minuutin välein, penslaa koko grillauksen aikana kastikkeella
Rikkinäinen puhelin -ribsit

Rikkinäinen puhelin -ribsit

Lämmitä grilli keskilämmölle ja grillaa ribsejä molemmin puolin viitisen minuuttia välillä kastikkeella sivellen
TexMex-Piirakka

TexMex-Piirakka

Tämä piirakka syntyi tyylillä "mitähän aineksia täällä jääkaapissa olisi. Meille oli tulossa vieraita ja haluttiin tarjota myös jotain suolaista
Ribsit ja Coca-cola BB

Ribsit ja Coca-cola BB

Mikäli kastiketta jää yli, voit tarjota sen ribsien. kanssa 2 kg porsaan luullista kylkeä. Suussasulavat

Punaiset ribsit

Peitä kokonainen porsaankylki isossa kattilassa vedellä ja keitä 1-2 tuntia, kunnes liha on pehmeää. Nosta vedestä ja anna jäähtyä hetken, jotta lihaa on helpompi käsitellä
Baby Back Ribs eli porsaan kylkirivit

Baby Back Ribs eli porsaan kylkirivit

Niitä voi syödä sellaisenaan tai tarjota yhdessä vaikkapa lohkoperunoiden tai salaatin kanssa. Tarjoa sellaisenaan tai haluamasi lisukkeiden kanssa
Baby Back Ribs

Baby Back Ribs

Ribsienkanssa voi tarjota vaikka. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Meillä ramppaa jos jonkinmoista. porukkaa kyläilemässä ja yleensä tulee tarjottua myös tietenkin

Nyt grillaamaan laadukasta lihaa läheltä!

Mitäpä, jos tämän kesän lähtökohta olisikin panostaa erityisesti lihan laatuun. Veli-Matti Anttila haluaa tarjota kuluttajille mahdollisuuden hankkia laadukasta lähituottajien lihaa