Ne,. joille Mama Gastron blogi on tuttu, ovat huomanneet, että meidän perheessä ei. onneksi ole muita ruokarajoitteita kuin henkisiä, ja yritämme yleensä kotona tasapainoilla
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
K. a. u. n. o. j. p. i. t. ä. y. k. e. l. f. c. O. s. m. h. ö. d. ,. N. &. b. v. r. g. E. L. -. 3. /. 2. 0. 1. F. (. ). 5. 4. ½. S. P. A. V. T. H. I. <. 3 l. d l. t l
Tosin en tiedä kapakalan kalaäöljypitoisuudesta mitään. Tiedättkö mitä. Joskaan emme olleet suunnitelleet mitään tallin joulua eli joulupyhiä ulkovarastossa
Taas kerran oli satoa kypsynyt sen verran, että piti niistä alkaa jotakin kehittelemään. Hilloke tuli mieleen, tällä kertaa hieman vähemmän makea ja enemmän etikkainen
Valkoiset pavut tomaattin joukossa ovat ihana herkku. Pienimmäisemmekin pistelee tätä ruokaa poskeensa sellaisella vauhdilla, että isommat saavat pitää kiirettä, jos aikovat ehtiä saada lautaselleen edes jotain
Kaada puolet seoksesta voideltuun uunivuokaan ja viipaloi puolet tomaateista pinnalle. Paista jauheliha sekä hienonnettu purjosipuli pannulla ja mausta hyvin