Olen kokeillut panna herneitä, enkä ole pahemmin huomannut mitään eroa näin pienissä vuoissa. Täytettä ei kannata valmistaa etukäteen vaan juuri silloin kun sitä tarvitsee, se ei voi hyvin uudestaan pehmenemisestä
Tilan vieressä vanhassa ladossa järjestetään varsinaisia kurpitsamyyjäisiä ja vaikka mitä kivaa. Näissä kurpitsoissa on runsaasti syötävää, joten nyt viikonloppuna oli aika korkata ensimmäinen ja alkaa valmistaa kurpitsaherkkuja
En ole toisinsanoen yhtään ehtinyt ajattelemaan mitään sen suhteen. Meillä ei perinteisesti pääsiäisenä ole ollut mitään sen ihmeempää järjestelyä, kuin vain hyvää ruokaa ja yhdessäoloa (kysymys kuuluu tarviikokaan sitä muuta
Sen sijaan päädyimme ihailemaan mitä upeinta auringonlaskua sadepilven alta. Cannelloneista tai pastasta ei tässä ole kysymys vaan täytetystä kesäkurpitsasta, joka on koverrettu ontoksi ja täytetty kuin cannelloni
Makean kurpitsainen kastike oli helppo ja nopea valmistaa. Edellisen postauksen keittoa varten ostamani myskikurpitsa sai kaverikseen ostoskoriin myös kirkkaan oranssin hokkaido-kurpitsan
Kastikkeen maku puolestaan riippuu pitkälti siitä, mitä curryjauhetta käyttää. Tavallisin tapa valmistaa japanilaista currya on varmaankin käyttää valmiita curry-roux-kuutioita, mutta minä halusin tehdä kastikkeen alusta asti itse
Voit valmistaa sitruunaisen hillon myös kesäkurpitsasta. Poista vaniljatanko ja soseuta seos. Lisää soseeseen hillosokeri ja sitruunankuoriraaste koko ajan sekoittaen