Joo sori, en tiedä oikeasta leipomisesta mitään…. Kreemiä voi laittaa kakun päälle hieman vähemmänkin, ja jos voita kovasti pelkää, niin syö vain pienen palan kakkua kerralla
Perjantaina päätin, että kuorin jokaisen porkkanan mitä on kaapista ja vedän ne raasteeksi. Tämän jälkeen jätin jäähtymään ja kävin aina välilä epäuskoisesti katsomassa voita, että tuostako pitäisi jotain hyvää saada aikaiseksi
Lämmitä matalalla teholla koko ajan sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut kerman joukkoon. Saat leivinpaperit tarttumaan kiinni reunaan, kun sipaiset väliin hieman voita tai öljyä
150 g huoneenlämpöistä suolatonta voita. 150 g huoneenlämpöistä suolatonta voita. Innostuin viime kääretortusta sen verran, että halusin kokeilla myös tätä
Vatkaa huoneenlämpöistä voita pari minuuttia kunnes se kuohkeutuu ja vaalenee. Notkista tuorejuusto tasaiseksi eri kulhossa, lisää se voikreemiin ja sekoita taikinanuolijalla tasaiseksi
75 g voita tai margariinia. 80 g huoneenlämpöistä voita. 15 g huoneenlämpöistä voita. 75 g voita tai margariinia. 80 g huoneenlämpöistä voita. 15 g huoneenlämpöistä voita
Lisää jauhoseokseen vuorotellen sulatettua voita/margariinia ja kiehuvaa vettä. Pohja6 dl sokeria5 dl vehnäjauhoja2 tl vaniljasokeria4 tl leivinjauhetta6 rkl tummaa kaakaojauhetta3 dl kiehuvaa vettä300 g margariinia tai voita sulatettuna4 munaaVoikreemi150 g pehmeää voita5 dl tomusokeria4 tl vaniljasokeriaKuorrutus200 g Fazerin sinistä suklaata70 g valkosuklaata Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään. 300 g margariinia tai voita sulatettuna
300 g sulatettua voita tai margariinia. 150 g voita. 300 g sulatettua voita tai margariinia. 150 g voita. Tämä postaus on pitänyt tehdä jo kuukausia sitten