raasta pecorino ja leikkaa tai revi mozzarellan pienemmäksi. Aika usein pizza biancan täytteetkin ovat vaaleita, mutta resepteissä näkee usein myös parmankinkkua tai kalaa
mozzarellaa. parmankinkkua. Pizza tuppaa olemaan pikaruokaa. Mozzarella tykkää lyhyestä paistoajasta. Aikaakin pizzan valmistamiseen saa kulumaan, jos tekee taikinaan juuren
Tomaatti-mozzarella-parmankinkkutäyte. Puolita tomaatit ja leikkaa mozzarella ohuehkoiksi siivuiksi. Laita parmankinkku ja rucola heti uunista otetun pizzan päälle
Yksi ehdoton lempparipizzani, se kinkku-ananas-aurajuuston sofistikoituneempi sisar, sisältää mozzarellan lisäksi parmankinkkua, parmesaania ja rucolaa
Heti kun tulee uunista, päälle sardellifileet tai parmankinkku siivut. Twitterin oman kokin seuraava resepti pääsi viime viikolla kokeiluun ja lopputuloksena tuli todella hyvänmakuinen pizza
Ohut pohja, herkullista mozzarellaa, tomaattia ja vähän vihreää. Aivan ykköslempparipizzani täytevapohja on samanlainen, mutta siihen tulee vielä oliiveja, parmankinkkua, rucolaa ja parmesaania (ohjetta tulossa myöhemmin blogiin)
Parmankinkkumozzarella rucola pizza. Levitä tulista tomaattikastiketta pohjan päälle, revi mozzarellan paloja ja asettele parmankinkkuviipaleet päälle haluamallasi tavalla