Kuorrutus. Vuokina käytin Claes Olssonilta ostamiania muffinssivuokia, jotka olivat pohjasta niin isoja, etteivät meinanneet edes mahtua muffinssipellilleni
Pikkasen tuli kuivat muffinssit, mutta tuo päälyste pelasti tilanteen ja aivan varmasti käytän tuota päällystettä toistekin ja vielä kun se tekee muffareista noin söpöjäkin
Tuo kuorrutus on vähän "muhkurainen" , kun yritin vähän liian kovaa voita vatkata. En malttanut odottaa sen pehmenemistä tarpeeksi kauan, mutta omaa väkeä ei muhkurainen kuorrutus haitannut
Tässä nyt muffinssie ohje niin, kuin se olisi PITÄNYT tehdä. Kuorrutus. Kuorruta jäähtyneet muffinssit. Sitruuna-kookosmuffinssit1 dl kookosöljyä3 dl sokeria 2 kananmunaa5 dl jauhoja,joista korvasin 2 dl kookosjauhoilla - ei ole pakko2 tl vaniljasokeria3 rkl Lemon Curd-tahnaa (voi jättää poiskin)1/2 sitruunan mehu ja kuoriraaste2 dl ananasmehua tai omenamehua (tai maitoa tai muuta nestettä)1 dl kookoshiutaleita (voi jättää poiskin)Vaahdota sokeri ja kananmunat, lisää kookosöljy. 3 dl tomusokerianoin 1/2 dl sitruunamehuaSekoita neste ruokalusikallinen kerrallaan tomusokeriin, kunnes kuorrutus on tarpeeksi, mutta ei liian juoksevaa
Kuorrutus. Viikko sitten perjantaina vietettiin kansallista Roosanauhapäivää, jolloin pinkkiin pukeutumisen lisäksi halusin esitellä teemaa myös näiden muffinssien merkeissä
Suklaakuorrutus. Kuorrutus. Olen tehnyt nyt niin monella eri ohjeilla donitseja, mutta kertaakaan itse en ole ollut 100% tyytyväinen taikinaan, mutta nyt vihdoin olen
TUOREJUUSTOKUORRUTUS. Kuorrutus. Jos teet nämä ilman kuorrutusta, lisää ruokosokerin määrää 1/2 dl. Meidän perheen nuoret miehet tykkäävät banaaneista, mutta he ovat hyvin kriittisiä, missä kypsyysasteessa banaaninsa syövät