Näissä muffinsseissa on mehevä pohja, jonka päällä on juustokakku täyte ja sen päällä herkullisia voissa paistettuja omenia ja muffinssin kruunaa vielä rapea muruseos
Niinpä päätin puolittaa ohjeen ja tehdä muffinssiversion. Ohje alkuperäisten määrien mukaan muffinsseiksi leivottuna (puolikkaasta määrästä tuli 8 kpl). (pieni noin 15 cm halkaisijaltaan oleva vuoka, kolmessa osassa pohja paistettuna, paistoaika noin 20-25 min. Ohje alkuperäisten määrien mukaan muffinsseiksi leivottuna (puolikkaasta määrästä tuli 8 kpl)
Valmiin pohjan pinta tuntuu kimmoisalta ja se on väriltään kullaruskea. Tämän reseptin alkuperäinen ohje löytyy The Hummingbird Bakeryn kirjasta "Leivonnaisia herkkusuille"
Pohjanohje löytyy siis täältä. Pohja on Fazerinakakusta tuttu mutakakkupohja, jonka paistoin kahdessa alumiinivuoassa ja tein lisäksi neljä pientä muffinia
Pohja. On erittäin harvinaista, että leivon mitään samalla ohjeella kahteen kertaan. Tee pohja. Ohje on otettu jostakin ulkomaankielisestä blogista, mutta en muista mistä
Raparperimuffinssinpohja tehdään Leilan sitruunaisesta perusmuffinssitaikinasta ja päälle ladataan makeaksi paistettuja kanelisia raparperipaloja ja kunnon kauramuruseos
pohja. 1,5dl kuohukermaa1,5dl fariinisokeria ohje. Vatkaa sokeri ja huoneen lämpöiset munat vaahdoksi Lisää ensin kaikki kuivat aineet ja vasta lopuksi margariini ja kerma Pilko fudget neljään osaan Paina yksi karkki jokaisen muffinssin sisään ennen paistamistaja paista uunin alatasolla 200'C n