munakoisoa. Seuraavaksi se vaikea osuus, eli taikina ja paistaminen. Munakoiso tulee pestä ensin pinnalta hyvin ja pilkkoa puolen sentin siivuiksi ja sitten leikata siivuihin "viuhka", eli ohuita suikaleita, jotka toisesta päästä kiinni toisissaan
Grillattujen kasvisten kohdalla voi käyttää myös vapaasti luovuutta ja heittää lisäksi vaikkapa munakoisoa mukaan uunipellille tai miksei nyt kesällä oikeaankin grilliin
Bánh xèot on usein täytetty lihalla tai katkaravuilla mutta nämä vegeversiot on täytetty suolaisenmakealla munakoisolla, pikkelöidyillä porkkanoilla, mungpavun iduilla ja tuoreilla yrteillä
Grillattu pitaleipä Halloumi-juustolla, munakoisolla ja tahini-kastikkeella. Pitaleipien paistaminen grillissä onnistuu kätevästi grillin kuumuuteen soveltuvan paistoteräksen tai paistokiven avulla
Mutta tyypillistä Andalusian erikoisuuksille on runsaassa öljyssä paistaminen. vaikka munakoisoja. Vaikka munakoison luontainen makeus tulee kyllä paistettuna niin ihanasti esille, että nämä ovat melkoisen makoisia ihan sellaisenaankin
Liika paistaminenkaan ei haittaa, joten parempi paistaa liian kauan kuin liian vähän. Huuhdo munakoiso ja leikkaa se muutaman millin kokoisiksi viipaleiksi
Herkullisen ruoan kulmakivet ovat kasvisviipaleiden itkettäminen ja paistaminen pannulla, tarpeeksi juustoa (parmesaanillakin tärkeä rooli) ja sopivasti valkosipulia
paistaminen. Aloita leikkaamalla munakoisot ja kesäkurpisat ohuiksi siivuiksi. Kun munakoisot ja kesäkurpitsat ovat itkettyneet (ensimmäisen kuvan mukaisella tavalla nestettä kerääntynyt reilusti pintaan), huuhtele ne hyvin ja pyöräytä vehnäjauhoissa molemmin puolin