Tein ensimmäisen version täysin Tarun ohjeen mukaan ja tykästyin erityisesti brownies-pohjaan, joka on mukavaa vaihtelua keksimuru- ja murotaikinapohjan rinnalle, joita yleensä juustokakuissa tulee käytettyä
Murotaikinapohja. Murotaikinapohja. Raparperi sopii niin hyvin alku kesään ja Juhannukseen kun kotimaisia mansikoitakaan ei vielä ole oikein saatavilla
Murotaikinapohjan ohje on otettu Johan Åkerbergin Suklaakirjasta. En tykkää ollenkaan minkäänlaisestä näpräämisestä, mutta suklaatarteleteissa se on vaivan väärti
Tein hiukan liian paksun murotaikinapohjasta, hiukan liian pieneen vuokaan ja sitten kun laitoin piirakkavuuan suoraan uunista wobbly-täytteineen kakkuvuokaan, kakkuvuuan pyöränsarveen ja lähdin polkemaan vanhempieni luo, jossa rapujuhlat odottivat jo tätä piirakkaa, ei vuoka pysynyt aivan tasapainossa ja täyte pääsi hieman valumaan ulos vuuasta
Pohjana tässä on pähkinäinen murotaikinapohja,jonka. Edellisessä postauksessa mainitsin lähestyvän Shavuot-pyhän,jolloin on tapana syödä paljon juustoisia ruokia (ilman lihaa)