mustaamarsipaania. Ylioppilaslakki-popseja toivottiin ja tässä ne nyt tulevat. Näitä popseja tehdessä syntyi pops-massa, jonka maku on mielestäni hyvin lähellä Tupla-suklaapatukkaa
Kauli mustaamarsipaania hyvin ohueksi, leikkaa marsipaani neliöiksi ja koristele takaosaa. Helpommalla olisi siis päässyt ostamalla valmista punaista marsipaania
punaista marsipaania tai sokerimassaa. 600 g mustaamarsipaania. 150-200 g keltaista tai valkoista marsipaania. 600 g mustaamarsipaania. 150-200 g keltaista tai valkoista marsipaania
punaista, vihreää, valkoista ja mustaamarsipaania. Tiitu-tyttö täytti tällä viikolla huimat kolme vuotta ja nonna sai mieluisan tehtävän leipoa syntymäpäiväkakun
hieman mustaamarsipaania. hieman mustaamarsipaania. 500 g vaaleanruskeaa marsipaania. 100 g tummanruskeaa marsipaania. 500 g vaaleanruskeaa marsipaania. 100 g tummanruskeaa marsipaania
Monster High-hahmo valkoista kaulintamassaa + mustaamarsipaania. Silmät ja nenä on taas mustaa. marsipaania, kun marsipaanipuristimella puristettu hahmoa kiertävän reunuskin
mustaa pastaväriä. Ota pienehkö pala marsipaania ja värjää se oranssilla pastavärillä oranssiksi. Sipaise vaahtokarkkikuorrutetta jokaiseen mustaan pyöreään marsipaanilaattaan ja paina lakritsipalat niihin pystyyn niin, että sisustan reiät osoittavat ylöspäin
Kaikki kakut vuorasin ensin ohuella kerroksella voikreemiä + päälle kaulitsin mustaa sokerimassaa. Miun mielestä sokerimassa on maultaan paljon marsipaania parempi, mutta tuokin mieltymys toki riippuu ihan ihmisestä
mustaamarsipaania. mustaamarsipaania. "Tarjoilija, keitossani on kärpänen. " kuulostaa vanhalta ja kuluneelta ja pikkuisen pliisulta, jos voi sen sijasta kiljahtaa