Itse kiinalaisen ruoan ystävänä on aikoinaan tullut etsittyä useampiakin reseptejä aasian suunnalta. Tämä ruoka on jäänyt itselle pysyväksi arkiruoaksi
Tulipas pitkästä aikaa kokeiltua uutta thaireseptiä. Pikapaistetut thaikkuruuat ovat suosikkejani, koska niissä kasvikset on jätetty tuoreen napakoiksi ja liha on mureaa ja herkullista
Yksi pitkässä juoksussa suosituimmista resepteistäni on ollut spagettikurpitsanuudelit ja mustapapukastike, joka oli ensimmäisiä spagettikurpitsakokeiluitani, joka lopulta päätyi tänne reseptiksikin asti
Oikeastaan on hankalaa puhua kiinalaisesta makumaailmasta vetämättä mutkia varsin suoriksi, sillä kiinalainen ruokakulttuuri on niin laaja ja monimuotoinen, kehittynyt ja samalla traditionaalinen, että tuntuu suorastaan siltä, ettei pohjoisessa kotikeittiössä kovin helposti tee oikeutta yhdelle maailman suurimmista ruokakulttuureista
Aiemmin olen tehnyt spagettikurpitsan oheen mustapapukastiketta, joka toimi oikein hyvin. Spagettikurpitsa toimii mainiosti kevyenä pastankorvikkeena ja siitä saakin täyteläisen uunipaistoksen
Mustapapukastike. Kun kasvikset ovat alkaneet kypsyä lisää mustapapukastike pannulle ja hauduta kunnes kasvikset on täysin kypsiä ja hieman pehmenneet ja mustapapukastikkeen koostumus on muuttunut paksusta tahnasta hieman kirkkaammaksi, kevyemmäksi ja kastikemaisemmaksi
Nyt yllätti äkillinen himo ah niin trendikkääseen ja aitoon meksikolaiseen ruokaan. Kyllästyminen perinteiseen texmexiin yllättää ja aloin perehtyä paremmin aitoon meksikolaiseen ruokaan