1 kokonainen mustapekkajuusto. 1 kokonainen mustapekkajuusto. Tällä ohjeella syntyy iso määrä ruokaa. Lihat mahtuivat mulla justa ja just 4 litran pyrex-vuokaan pohjalle yhteen kerrokseen (halusin kaiken lihan olevan kastikkeen peitossa kypsentämisen aikana)
Pannulle missä pihvit on paistettu, lisätään kerma ja mustapippurituorejuusto. Kun juusto on sulanut, tarkista maku ja lisää suolaa ja paprikajauhetta tarpeen mukaan
Olettekin varmasti kuulleet jo suru-uutisen Mustapekka-juustoon liittyen. Tästä onnettomasta tapahtumasta inspiroituneena ajattelin kokkailla jonkinmoisen kunnianosoituksen tälle mahtavalle juustolle
Murustele pippurisen kasviskeiton joukkoon juusto ja kiehauta. Vähemmän pippurisen kasvis-juustokeiton saat käyttämällä Mustapekan tilalla sulatejuustoa
Jos laitat Mustapekka-juustoa, se tässä vaiheessa murusteltuna. Sen verran tein muutoksia reseptiin, että lisäsin joukkoon yhden Musta-Pekka juuston, kun sellainen sattui jääkaapissa olemaan ja jätin mustapippurin pois
Sekoita soijarouhe-sipuliseokseen murenneltu feta, osa juustoraasteesta (tämä sitoo rakennetta koska soija jää muuten irtoaiseksi toisin kuin jauheliha), ja tarvittaessa lisää mausteita
Juustokastike. Valmista juustokastike. Kun jauhot ovat sekoittuneet lisää joukkoon kermat ja juusto. Kaada päälle puolet jauheliha-tomaattiseoksesta ja tämän päälle puolet juustokastikkeesta