Koskenlaskija-broilerissa on alkuperäisessä ohjeessa käytetty Valion Mustapekkajuustoa, mutta koska sitä ei lähikaupasta löytynyt, tartuin Koskenlaskijaan eikä muuten mennyt pieleen
Makoisan kastikkeen pohjana oli ainakin lihalientä/paistolientä, kermaa, soijakastiketta, ruskeaa suurustetta, sinappia, mustapekkajuustoa ( 1 kpl kuvan mukaisessa määrässä), konjakkia ( ei kerrottu, vaikka moni kyseli mikä tässä maistuu), suolaa
Tämän jälkeen lisätään mustapekkajuusto ja valkosipuli. Näihin piirakoihin tarvitset piirakkataikinaa, 250g sipulia, 2 isoa porkkanaa, isohko kesäkurpitsa, pari kynttä valkosipulia, 1 mustapekkajuusto, maustamatonta ruokakermaa ja 3 munaa
Mustapekkajuustonkin voi vaihtaa tuorejuustoon tai jättää vaikka kokonaan pois. Näin tammikuisten paukkupakkasten aikaan on kiva tarjota vieraille suppilovahveropiirakkaa
Possunlihakastike sai oikein pippurisen maun ykdestä kokonaisesta Mustapekkajuustosta. Lisää kastikkeeseen Mustapekkajuustoa ja anna sen sulaa kastikkeeseen