Kuorrutteen ohje on minun oma. Tein kahvipöytään tälläisiä oikein mustikkaisia kuppikakkuja. Kuppikakut olivat mukavan pehmoisia, mutta jätin ohjeesta sitruunan pois ja tämän takia jäivät hieman mauttomiksi
Esimerkiksi mustikka - tai päärynähillo toimisi ihanasti. Ja hei - jos gluteenitonta piparitaikinaa etsit, niin tsekkaas tämä Queen of Delicious-Veeran ohje
Lisää jäähtyneen mustikkamehun joukkoon huoneenlämpöiset kananmunat ja voi. Mustikan kuori taitaa olla sen verran ohut, että marjan voisi käyttää kokonaisena tahnassa, mutta esimerkiksi puolukassa on sen verran paksu kuori, että marjasta kannattaa tehdä ensin mehu
Purista mehu granaattiomenista ja limetistä kulhoon. Nigella Express -kirjasta otettu ohje on niin simppeli, ettei kananmunia tarvitse erotella eikä vatkata eikä jäätelö tarvitse sekoitella pakastumisen aikana
Sen rakettiuhattomuuden lisäksi), mutta niin karamelisoidut appelsiininkuorisuikaleet (ohje täällä), appelsiinisuklaalastut kuin tuoreet marjatkin (etenkin mustikka ja mansikka
Purista yhdestä (tai yhdestä ja puolesta) sitruunasta mehu kattilaan. Kakku oli hurjan hyvää vaikka ohjeen mukaista likööriä ei tullut massaan, koska sitä en muistanut kauppalistaan laittaa