Sekoita toisessa kulhossa olevaan vaahtoon mustikkahillo. Sulata valkosuklaa (jätä osa suklaasta kakun koristeluun) ja vatkaa se toisen kulhon täytteeseen
Lisää keskelle nokare mustikkahilloa ja nosta toinen kuori kanneksi. Jatkoin täytteessä samaa värimaailmaa kuin kuorissa laittamalla täytteeksi vanilja-valkosuklaatuorejuustoa ja mustikkaa
mustikkahillo. Valkosuklaata, mustikkaa, Oreo-keksiä. Idea putkahti yhtenä päivänä mieleen siitä, kun mies tykkää mustikan makuisesta valkosuklaasta, siitä Kalev-merkkisestä, eikä se hassumpaa olekaan
Lisäsin kakun sisään myös hieman mustikkahilloa makua antamaan. Tästä voidaankin hypätä aasinsillan kautta tämän jutun aiheeseen eli mustikalla höystettyyn valkosuklaa moussekakkuun, jonka tein yhtiin näistä pikkujouluista
Levitä puolet mustikkahillosta ensimmäiseen väliin ja lisää sen päälle puolet täytteestä. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt valkosuklaa ja sekoita massa nopeasti valmiiksi
Mietin väliin myös mustikkahillon keittämistä, mikä olisi leikattavuuden kannalta ollut parempi vaihtoehto, mutta ajattelin marenkilevyissä ja rahkatäytteessä olevan on ihan riittävästi sokeria