Tämä mutakakku on aivan ihanaa. Mutakakkupohja. Aloita valmistamalla mutakakkupohja. Irrota mutakakku palettiveistä apuna käyttäen suoraan tarjoilulautaselle
Mieleni teki tuolloin jotain suklaista ja siksi valitsemani leipomus oli tämä Mutakakku suklaakuorrutteella, joka löytyi maaliskuu 2014 haasteesta, jossa oli aiheena "Revanssi"- uusi mahdollisuus. 200 g Fazer Appelsiinia & Crispejä tummassa suklaassa
Veljesten yhteissyntymäpäiville tein mutakakkua, se on molempien ykkösherkkua. 250g tummaa Fazer Ögon Bak & Dessert leivontasuklaata. 250g tummaa Fazer Ögon Bak & Dessert leivontasuklaata
Lopputulos ei ollut aivan odotettu – Nutellan lisääminen taikinaan olisi selvästi vaatinut enemmän jauhoja mutta samalla tulinkin valmistaneeksi minikokoisia mutakakkuja
Maitosuklaalla kuorrutettu Mutakakku. Mutakakku. *Pohjaan laitoin 72% luomu suklaata ja pinnalle sitä parasta eli Fazerin maitosuklaata. 125 g Fazerin sinistä
Mutakakku on todella makeaa ja täyteläistä eikä sitä pysty isoa palaa syömään kerrallaan. Mutakakku (ohje Fazerin leivontasuklaapaketista, omat muutokset suluissa)200 g leivontasuklaata200 g voita tai margariinia4 munaa2 dl sokeria2,5 dl vehnäjauhoja (voi korvata osan tai kokonaan esim
60g Fazer taloussuklaata pieneksi rouhittuna. 110g Fazer taloussuklaata pieneksi rouhittuna. 60g Fazer taloussuklaata pieneksi rouhittuna. 110g Fazer taloussuklaata pieneksi rouhittuna
Tällä kerralla päätin kokeilla taas itsellekin uusia juttuja ja näistä päähänpistoista syntyi vadelmabrownie/mutakakku pohja, jonka päällä reilu satsi raikasta marjamoussea
Kikherneet ovat suurta herkkuani, joten päätin säveltää löytämiäni ohjeita mukaillen taikinan, josta syntyisi sekä mutakakku-tyyppinen herkku että muffinsseja
D), koska Fazerin mukaan patukoita myydään Suomessa vuosittain yli kymmenen miljoonaa kappaletta. mutakakku on hyvä valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä
Jälkkäriksi tein jo kauan himoitsemaani mutakakkua, jota on kehuttu maasta taivaisiin karppaus. DMutakakku 200 g tummaa suklaata200 g voita1-2 dl makeutusjauhoa5 munaa1 rkl jauhoa/mantelijauhoa(Itse tein vain puolikkaan annoksen)Sulata suklaa ja voi hiljalleen kattilassa. Suklaana käytin Fazerin Cocoa Nibs 70% suklaata, sekä Premiumin 70% minttusuklaata