Paista maksapihvit pannulla voissa keskilämmöllä noin 1 ½ - 3 minuuttia kummaltakin puolelta, maksa saa olla mielellään vähän rosaa sisältä. 600 g nuoren naudan maksaa
viipaletta naudan maksaa. Grillatut maksapihvit kypsyvät parissa minuutissa meheviksi. Ota maksapihvit marinadista ja grillaa niitä molemmilta puolilta noin minuutin ajan
jauhettua naudan maksaa ja raakaa perunaa raastettuna yhtä paljon, puolet tästä määrästä sipulisilppua, isoon taikinaan kaksi kananmunaa ja pieneen taikinaan yksi, mausteiksi suolaa, valkopippuria, mustapippuria ja meiramia
sydän (tai vaihtoehtoisesti peuran, naudan, karitsan, porsaan yms. Helsingin. Sanomat uutisoi viime vuoden lopulla, että suomalaiset käyttävät nykyään ruoakseen
Itse kävin tutkivana kuluttajana useissa Helsingin keskustan kaupoissa etsimässä naudan kieltä ja lopulta tärppäsi vasta Hakaniemen Hallin Reinin lihasta
pala naudan maksaa3 kpl sian kylkiviipaletta 4 pientä sipulia3-4 dl lihalientä2 dl (port)viiniävehnäjauhoa suurustamiseenViipaloi naudan maksa noin puolen sentin viipaleiksi ja ripottele viipaleille suolaa
400 gr jauhettua naudan maksaa . 400 gr jauhettua naudan maksaa. Olen aina pitänyt maksan mausta, maksamakkara on loistavaa ja samoin maksalaatikko puolukoiden kanssa, menis vaikka kylmiltään suoraan paketista