Naudanpaistisuikalekastike Yleensä valmistan suikalekastikkeen vehnäjauhoilla suurustettuun ruskeakastikkeeseen, mutta tällä kertaa päätin kokeilla vähähiilihydraattisempaa versiota, ja keittää kastikkeen kasaan
Jos ajattelemme ruoan proteiinin lähteitä ja ruokavalintoja ympäristön kannalta, niin tässä herkullisessa liharuoassa yhdistyvät "se pahin" eli naudanliha ja "se paras" eli pavut
Vihaan yli kaiken överirasvaisia jauhelihoja, joissa liha ui pannulla omassa rasvassaan… Ens viikolle keksin jo yhden hyvän ja helpon ruuan paistisuikaleille, jotka oli myös mukana Nettilihan lähetyksessä
Sitä alkuperää on siis reseptissä käytetty erittäin vähärasvainen naudan jauheliha. 1500g vähärasvaista naudan jauhelihaa (minulla alle 9%)5 kevätsipulia varsineen silputtuna5 valkosipulinkynttä hienonnettuna2 rkl raastettua inkivääriä2 rkl gochugang chilitahnaa tai seos 2 rk chilihiutaleita/soijaa/sokeria (jokaista)1 dl Panko- korppujauhoja2 tl suolaa1 tl valkopippuria2 munaa. Mini-Härkä sisältää naudan jauhelihaa (5%) 4 kg, naudan paistikuutioita 500 g sekä naudanpaistisuikaleita 500 g. 1500g vähärasvaista naudan jauhelihaa (minulla alle 9%)
Kaupasta valitsin lihaksi naudanpaahtopaistisuikaleita ja ihan erityistä paprikajauhetta (Citymarket Ruoholahdesta), jotta makuun saisi jotain tavallisesta poikkeavampaa vivahdetta
Naudan suikaleita, kermaa ja hieno salaatti. Ruskista naudanlihasuikaleet. Naudanpaistisuikaleita 400 g. Sekoita kunnolla ja hauduttele vielä noin 10 minuuttia naudanliha mureaksi