Traditional PalapaistiPalapaisti valmistetaan naudan ulkopaistista leikatuista isoista kuutioista. Mutta hiljalleen padassa liedellä tulee takuuvarmaa, hyvää jokseenkin perinteistä suomalaista ruokaa
en ymmärrä miksi kaupoissa valmiina kuutioina myytävä palapaisti on niin onnettoman pieninä paloina. lle- 400 g naudan paistia (esim. 400 g naudan paistia
naudanliha. palapaisti. Sekoita liha ja sipuli/mausteseos uunipannussa (tai padassa) lisää tomaattipyree paista hetki, lisää kookoskerma, tamarinditahna, suola, sokeri ja punainen currytahna ja lopuksi tomaattimurska, anna hautua levyllä tai uunissa vähintään tunti tai kunnes liha on mureata (lisää kookoskermaa jos on liian paksua)
½ kg naudan luutonta lapaa. Paloittele liha kuutioiksi ja ruskista padassa. hienonnettua persiljaa ja tarjoa keitetyn riisin tai perunoiden kera ½ kg naudan luutonta lapaa