Itsenäisyyspäivän ateriaksi valmistin sillä palapaistia. 400 g naudanpalapaistilihoja. Valitse alhainen (low) lämpötila ja kypsennä palapaistia haudutuspadassa 7-9 tuntia
400 g naudanpalapaistilihoja. Viime viikonlopun syömisiä. Tämä ruoka ei valmistu ihan hetkessä, mutta pitkä haudutusaika takaa sen, että liha on todella mureaa
Tämä Snellmanin palapaistipata on koko perheen suosikki. Oman palapaistipatani tein tuplamäärällä ihan siitä syystä, että kun pataa haudutetaan uunissa tuntitolkulla, niin sitä kannattaa tehdä kerralla reilumpi satsi
n eli palapaistin tekemisessä voi käyttää mielikuvitusta, koska ainoana "rajoittavina" tekijöinä voi pitää sitä, että ruoassa pitää olla naudanlihaa ja juureksia/vihanneksia ja että sitä pitää kypsyttää pitkään ja rakkaudella