Jos pihvit haluaa kypsäksi, jatka vielä hetki paistamista. Omasta mielestäni parasta luksusruokaa on yksinkertainen naudan sisäfilee hyvällä kastikkeella
Ota file, putsaa kalvoista ja leikkaa sisäfileestä kunnon pihvit n. Paista pihveihin kaunis ruskea pinta, kääri pihvit folioon, mausta pihvit suolalla, mustapippurilla (halutessa valkosipulia) ja laita uuniin n
Naudansisäfileepihvit. Ota pihvit hyvissä ajoin huoneen lämpöön ja painele ne ohuemmiksi. Kiehauta konjakki nopeasti ja nosta tämän jälkeen pihvit folioon vetäytymään
Tarjoilin pihvit kaalisalaatin ja lohkoperunoide sekä herkkusieni kastikkeen kanssa. 800 g naudan sisäfilettävoitasuolaapippuriaTäyte. 800 g naudan sisäfilettä
Hampurilaisten pihvit olivat niin hyviä, että aion tehdä niitä jatkossa ilman hampurilaisiakin. Pihvit olivat ihanan paksuja, mutta jäivät hieman liian pieniksi, jotta olisivat täyttäneet koko sämpylän halkaisijan
Toinen tapa on paistaa vain pihvien pinnat kuumalla pannulla ja kypsentää sitten pihvit matalassa lämmössä uunissa, joka on erittäin kätevä tapa mikäli pitää valmistaa suuri erä pihvejä samaan aikaan