Näin saat kuorittua naudanrasvan pois kätevästi ja pidettyä kolesterolilääkityksen loitolla. Sipuli ja porkkana ovat vastavuoroisesti itseensä herkullista naudan makua
Seuraavaksi kokeilenkin luista naudanrintaa tällä metodilla. Oheessa on enimmäkseen yhdistelty vanhaa suosikkiani Black Anguksen rintaa kastikkeella karamellisoituna ja Maku
Olen tehnyt vastaavilla tavalla naudanrintaa ja vasikan poskea. ensin kypsytellään hitaasti matalassa lämmössä uunissa, sitten keitetään paistoliemestä kastike ja otetaan lihalla komea pinta pannulla tai uunissa grillivastuksen alla
Taikka naudanrintaa, selkää, tai lapaa. Leikkaa vaikka possun lapa isoiksi kuutioiksi, laita pataan pienen liemitilkan, mausteiden ja juuresten kera ja anna hautua muutama tunti uunissa
sopivasti naudanrintaa paloina päälle. No, joka tapauksessa yksi erittäin vähän kysytty tuote on naudanrinta, joka tosin vähän jo vaikuttaa nousevan taas kysyntään
Lihapadan voi tällä ohjeella tehdä myös naudan lavasta, etuselästä tai rinnasta. Tarjosin padan kanssa uunissa paahdettuja punajuuria ja valkosipuleita sekä keitettyjä perunoita
Pääruokana oli pihvi naudan entrecotesta maustevoinokareen ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa. Folio suojaa rintaa ylikypsymiseltä, koska koivet kypsyvät hitaammin
600 g naudan lapaa, rintaa tai paistia. Peitä pata kannella ja kypsennä sitä uunissa 150 ˚C asteessa 2-3 tuntia (meillä 3 tuntia). Related 600 g naudan lapaa, rintaa tai paistia
Itseasiassa koko hoidon voisi hoitaa uunissakin, mutta omenapuulastujen savustusaromi jäisi pois. Toki kaikki nämä saa uunissakin tehtyä käyttämällä vaan oikeita lämpötiloja ja maustamalla saa hieman savuakin mukaan