Ostettiin jo aiemmin pakastimeen pala naudansisäfilettä, sellainen iso pötkö. Sämpylöiden väliin tuli siis salaattia, salottisipulia, pannulla paistettu ananasviipale, pihvi, juustoa, uppomuna (resepti löytyy aiemmista reseptivinkeistä) sekä majoneesia ja ketsuppia
Tämä resepti on muokattu Nigella Express -kirjasta. 600-800g naudansisäfilettä (pihveinä tai fileenä). 600-800g naudansisäfilettä (pihveinä tai fileenä)
Tämän taivaallisen makuisen padan voit tehdä joko naudan, sian tai lampaanlihasta. Minä käytin tähän viljaporsaan sisäfileetä… mikä tekeekin tästä joidenkin mielestä ennemminkin pörköltiä kuin gulassia
Vaikka resepti onkin melko vaivalloinen sämpylöiden leipomisen ja kim chin pitkän valmistusajan vuoksi, ovat nämä herkkupötkylät ehdottomasti kokeilemisen arvoisia
Kuutioi tai raavi haarukalla sisäfilee pieniksi paloiksi. Resepti 4. 400 g naudansisäfileetä. lle. Sekoita joukkoon hienonnetut salottisipulit, kaprikset ja cocktailkurkut