Tehtiin puolikkaasta fileklöntistä pihvejä ja toisesta puolikkaasta paisti uunissa. Teimme pihvit mediumeiksi ja paistoaika oli noin puoli minuutti per puoli, riippuu toki pihvin paksuudesta
Lämmitä joko uunissa tai mikrossa mielesi mukaan. Paistoaika riippuu uunista ja perunoiden koosta, mutta yleensä noin kolmekymmentä minuuttia viiva tunti riittää
Ota naudanliha hyvissä ajoin huoneenlämpöön (ainakin tuntia ennen valmistamista). Irrota fileestä ”häntä” (=piiskamainen alaosa) ja ”mötikkä” (=fileen yläosassa oleva pätkä, jonka syyt menevät eri suuntaan kuin muussa sisäfileessä)
Paistoaika riippuu aina pihvin paksuudesta ja koosta. Pippuripihvit 150-200g naudansisäfilettä per syöjämustapippuriarosepippuriaviherpippuriagrillausmaustettaPunaviinikastike1 pss Knorr Sauce Red Wine2,5 dl vettä1 rkl oivariiniarosmariiniaLohkoperunatn
Paistoaika on 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. 400 gkypsää naudan, hirven tai poron sisäfileetä. Voit käyttää joko paahdettua tai savustettua lihaa