Naudan sisäfileen häntä reseptejä

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Häränhäntää ja Risotto Milanese

Häränhäntää ja Risotto Milanese

käytetään naudan sisäfilettä, ja possun ulkofilettä meillä. Kulinaristi maistoi ensimmäisen kerran häränhäntää, ihastui

Coeur de filet Provencale à la Mme Raadelma

Ota naudanliha hyvissä ajoin huoneenlämpöön (ainakin tuntia ennen valmistamista). Irrota fileestä ”häntä” (=piiskamainen alaosa) ja ”mötikkä” (=fileen yläosassa oleva pätkä, jonka syyt menevät eri suuntaan kuin muussa sisäfileessä)
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Putsattu naudan sisäfilePidä "häntä" kireänä ja aseta veitsi samaan paikkaan kuin mistä edellisen kerran lähdettiin liikkeelle
LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ

COEUR DE FILET on naudansisäfileen keskiosa, joka kypsennetään kokonaisena ja viipalooidaan vasta kypsentämisen jälkeen