Tavoitteena täydellinen pihvi!naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta Keittiöapulainen
Häränhäntää ja Risotto Milanese käytetään naudan sisäfilettä, ja possun ulkofilettä meillä. Kulinaristi maistoi ensimmäisen kerran häränhäntää, ihastui Sairaan Hyvää
Smörin kokit ensimmäisinä tulessa Vuoden kokki -kisassa Pääruoka-annoksessa pakolliset raaka-aineet ovat naudan sisäfilee ja häntä tai rinta. Tällä viikolla kisataan taas Vuoden kokin tittelistä Penan loki
Eero Vottonen on Suomen Bocuse d’Or -edustaja Pakolliset raaka-aineet olivat kala-annoksessa kotimainen kirjolohi ja osteri, liha-annoksessa naudan sisäfilee, häntä tai rinta Penan loki
Coeur de filet Provencale à la Mme Raadelma Ota naudanliha hyvissä ajoin huoneenlämpöön (ainakin tuntia ennen valmistamista). Irrota fileestä ”häntä” (=piiskamainen alaosa) ja ”mötikkä” (=fileen yläosassa oleva pätkä, jonka syyt menevät eri suuntaan kuin muussa sisäfileessä) Rouva Raadelmasta
Tavoitteena täydellinen pihvi! Putsattu naudan sisäfilePidä "häntä" kireänä ja aseta veitsi samaan paikkaan kuin mistä edellisen kerran lähdettiin liikkeelle Keittiöapulainen
LIHAKOULUN LYHYT OPPIMÄÄRÄ COEUR DE FILET on naudansisäfileen keskiosa, joka kypsennetään kokonaisena ja viipalooidaan vasta kypsentämisen jälkeen KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI