Naudan sisäfileen valmistus uunissa reseptejä

Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Pihviateria

Pihviateria

Sisäfilettä tai takuumureaa naudan ulkofilettä. Valmistus. Sisäfilettä tai takuumureaa naudan ulkofilettä
Tavoitteena täydellinen pihvi!

Tavoitteena täydellinen pihvi!

naudanlihan tulee olla vahvan punainen tai tumman punainen, ei lila tai tervaisen synkkä tai lähes musta
Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Liha niiden välissä on kuitenkin niin maukasta, että pihvien valmistus kannattaa. vuorossa naudanliha. Ohje on melko monimutkainen, ja seuraavalla kerralla voisikin kokeilla, voisiko joitakin vaiheita yksinkertaistaa vai onko valmistusprosessin pedanttisuus juuri se, mikä tekee tästä täydellistä
Pippuripihvit punaviinikastikkeella ja lohkoperunat

Pippuripihvit punaviinikastikkeella ja lohkoperunat

Aloita perunoiden valmistus. Pippuripihvit 150-200g naudan sisäfilettä per syöjämustapippuriarosepippuriaviherpippuriagrillausmaustettaPunaviinikastike1 pss Knorr Sauce Red Wine2,5 dl vettä1 rkl oivariiniarosmariiniaLohkoperunatn. Aloita punaviinikastikkeen valmistus 10 minuuttia ennen perunoiden valmistumista
HÄÄPÄIVÄN SURF & TURF

HÄÄPÄIVÄN SURF & TURF

Hummerin ja sisäfileepihvin valmistus kannattaa jättää viimeisille minuuteille, mutta muista ottaa ne ajoissa lämpiämään

Burn baby burn!

Porsaan ja naudan sisäfileet leikattiin salissa (taivaallisen hyvää). Salissa tapahtuva ruuan valmistus kuten liekittäminen, paloittelu ja pienten ruoka-annosten valmistaminen asiakkaan edessä on omiaan tuottamaan niitä
Chocolate revolution

Chocolate revolution

Valmistus. Kypsennä kakkua uunissa n. Valmistus. Valmistus. 200g naudan ulkofileetä. 200g naudan ulkofileetä. Pääsiäinen, ihana syömisjuhla
Pippuripihvit punaviinikastikkeella ja lohkoperunat

Pippuripihvit punaviinikastikkeella ja lohkoperunat

Aloita perunoiden valmistus. 150-200g naudan sisäfilettä per syöjä. Aloita punaviinikastikkeen valmistus 10 minuuttia ennen perunoiden valmistumista. 150-200g naudan sisäfilettä per syöjä