Viikonlopun ruokavinkki: lihakääryleet 2.0 Nuiji ne kaksinkertaisen muovin välissä ohuiksi lehtipihveiksi (tai osta valmiiksi nuijittuja naudanlihaleikkeitä) Rouva Raadelmasta
Pienet jauhelihatäytteiset nyytit ja muutamia pieniä kinkkupiirakoita on jämäkämpi) suikale ja leikkaa sen avulla samankokoisia neliöitä taikinapyörällä, veitsellä tai pitsaleikkurilla leikaten Makunautintoja Mimmin keittiöstä
Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton Siivuta possun file ohuiksi siivuiksi ja siivut ohuiksi suikaleiksi. Uunissa. Sillä aikaa ripottele sokeria possun suikaleiden päälle ja sekoita käsin niin että sokeri menee joka possuun Gastrodontti makujen viidakossa
Juustoperunat ja naudanliharuukku Joka toiseen väliin laitetaan aivan ohut suikale voita ja joka toiseen väliin ohut viipale parmesaanijuustoa Tyrniä ja tyrskyjä