Suunnitelmallisuus on hyvästä, koska pihvit kannattaa laittaa marinoitumaan vuorokautta ennen ja nostaa huoneenlämpöön reilua tuntia ennen suunniteltua paistoaikaa
Naudanulkofileepihvit. Kastike sopii mainiosti muillekin naudan pihveille, kuin vain ulkofileelle. Viikonloppuna pääsimme taas herkuttelemaan hyvillä pihveillä, koska Atrialta saamani näytepaketti syksyn uutuustuotteista sisälsi myös naudan takuumureita ulkofileepihvejä
g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. MARINON PIHVI. Kastike. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna
Leikkasimme pieniä pulleita pihvejä peuran ulkofileestä. Rasvainen, pitkään muhinut liha ja makeansuolainen, hiukan tulinen kastike olivat tarpeeksi vahvoja tälle viinille
naudanulkofileetä. Ota ulkofilee huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Leikkaa jokainen pihvi vielä pitkittäin kolmeen osaan, jotta saat paksuja suikaleita
Itävaltalaiset wieninleikkeet, Wiener Schnitzelit tehdään perinteisesti vasikan sisäpaistista, mutta Suomessa leikkeisiin käytetään yleensä porsaan ulkofilettä ja toisinaan naudan sisäpaistia
Illan menu siis naudanulkofilepihvi ja maa-artisokkapyre, pyreestä tuli aika löysä, niin löysä, ettei tarvinnut lisätä enää kermaa ollenkaan, eikä se sitä kyllä kaivannutkaan
Tänään kuitenkin mentiin naudanulkofileen kanssa. Perusmeininkiä vaan eli medium kypsyys ja perus mausteet kuten suola,pippuri ja grillimauste ( se vaan on niin hyvää) Pihvin paistan aina voi-öljy seoksessa ja sekaan heitän timjamia tai rosmariinia oksan jos toisenkin