Naudan ulkofile pihvi kastike reseptejä

Gretan pihvi

naudan sisäpaisti, ulkofilee). Kastike. 500 g pihvilihaa (esim. 1. Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi
Timjamiperunat, naudan ulkofileepihvit & kermainen pippurikastike

Timjamiperunat, naudan ulkofileepihvit & kermainen pippurikastike

Naudanulkofileepihvit. Kastike sopii mainiosti muillekin naudan pihveille, kuin vain ulkofileelle. Viikonloppuna pääsimme taas herkuttelemaan hyvillä pihveillä, koska Atrialta saamani näytepaketti syksyn uutuustuotteista sisälsi myös naudan takuumureita ulkofileepihvejä
Pihviateria

Pihviateria

Sisäfilettä tai takuumureaa naudanulkofilettä. Valmista kastike samalle pannulle lihasnesteeseen ja lisää sekaan ruokakerma
2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. MARINON PIHVI. Kastike. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna
Naudanlihavartaat ja maapähkinäkastike

Naudanlihavartaat ja maapähkinäkastike

naudanulkofileetä. Ota ulkofilee huoneenlämpöön noin tunti ennen paistamista. Leikkaa jokainen pihvi vielä pitkittäin kolmeen osaan, jotta saat paksuja suikaleita
Jauhottomat wieninleikkeet ja parsakaalisalaatti

Jauhottomat wieninleikkeet ja parsakaalisalaatti

Itävaltalaiset wieninleikkeet, Wiener Schnitzelit tehdään perinteisesti vasikan sisäpaistista, mutta Suomessa leikkeisiin käytetään yleensä porsaan ulkofilettä ja toisinaan naudan sisäpaistia
Röstiä vääntäessä.... Ulkofilettä paistaessa

Röstiä vääntäessä.... Ulkofilettä paistaessa

Tänään kuitenkin mentiin naudanulkofileen kanssa. Perusmeininkiä vaan eli medium kypsyys ja perus mausteet kuten suola,pippuri ja grillimauste ( se vaan on niin hyvää) Pihvin paistan aina voi-öljy seoksessa ja sekaan heitän timjamia tai rosmariinia oksan jos toisenkin
Entrecôte eli välikyljys

Entrecôte eli välikyljys

Ranskalaisten brasserieiden suursuosikki naudan välikyljys ja bearnaise on hyvä esimerkki klassikosta
Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Viikon raaka-aine (24): Naudanliha

Ulkonäöltään entrecôte ei ole yhtä kaunis kuin ulkofile, sillä nämä rasvaraidat jäävät näkyviin valmiiseen pihviin