Naudan ulkofile resepti reseptejä

5 Tallenna
Possua karppina

Possua karppina

Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
5 Tallenna
Picanha Brasiliasta - yksinkertaisesti "pepalihasta!"

Picanha Brasiliasta - yksinkertaisesti "pepalihasta!"

Naudan ulkofile käy myös. Se on kolmionmuotoinen lihas naudan pakaran seudulta. Eli paistin ja ulkofileen väliosasta pyydät lihasetää leikkaamaan sinulle lihan
2 Tallenna
(Hirvi)carpaccio

(Hirvi)carpaccio

Silti, ehkä naudan hieman rasvaisempi liha on edelleen suosikkini tässä ruokalajissa ja hirvi pääsisi parhaimmilleen riimilihana
2 Tallenna
Pho-keitto SoppaHannan ohjeella

Pho-keitto SoppaHannan ohjeella

Vähän sovelsin, tällä kertaa en saanut häränhäntiä, mutta Reinin lihassa suositeltiin naudan kylkeä, ja sitä taidan käyttää seuraavallakin kerralla
2 Tallenna
PHAT NYA TAO JIAW DAM, naudanlihaa mustapapukastikkeella

PHAT NYA TAO JIAW DAM, naudanlihaa mustapapukastikkeella

Tulipas pitkästä aikaa kokeiltua uutta thaireseptiä. Tämä resepti oli kuitenkin jäänyt kokeilematta, koska ainekset eivät kuulostaneet hääppöisiltä
0 Tallenna
Grillikausi käyntiin ihan tavallisilla lihavartailla

Grillikausi käyntiin ihan tavallisilla lihavartailla

naudan ulkofileetä tai sisäfileetä jos raaskii. Rotukarjan naudanliha, kuten esimerkiksi paikallisen tuottajan Salmensuun Hereford-härkä
0 Tallenna
Leike

Leike

Leike valmistetaan yleensä joko porsaan- tai naudan ulkofileestä tai sisäpaistista. Porsaan ulkofile. Resepti
0 Tallenna
Leike

Leike

Leike valmistetaan yleensä joko porsaan- tai naudan ulkofileestä tai sisäpaistista. Porsaan ulkofile. Resepti
0 Tallenna
Limettiset lehtipihvit, maapähkinätahnaa, fenkoleita ja täytettyjä padrón-chilejä

Limettiset lehtipihvit, maapähkinätahnaa, fenkoleita ja täytettyjä padrón-chilejä

Leikkaa ulkofile kahtia ja nuiji palat ohuenohuiksi pihveiksi. Tämä resepti löytyi uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä 4/2015. 250 g naudan ulkofileetä. 250 g naudan ulkofileetä
0 Tallenna
Maailman paras suklaakakku

Maailman paras suklaakakku

Grillipihvi naudan ulkofileestä, ranskalaisia ja grillattuja kasviksia, punaviinikastiketta ja maustevoita
0 Tallenna
Leike

Leike

Poraaan-tai naudan ulkofilettä tai sisäpaistia n. Porsaan ulkofile. Resepti. Wienin leike = lisänä sitruuna, anjovis, kapris
0 Tallenna
Jälkimarinoitua paahtopaistia ja tautisen turinoita

Jälkimarinoitua paahtopaistia ja tautisen turinoita

Marinoitu paahtopaisti maistui mainiolta nuhanenänkin suussa, joten reseptiä pukkaa. Jos Stockmannin Herkun valmisruokatiskin marinoitu paahtopaisti on tuttu, on tämä resepti ehkä lähinnä sitä
0 Tallenna
Possua karppina

Possua karppina

Tarkoitukseni oli tehdä stroganovia naudanlihasta, mutta naudan liha muuttuikin matkalla sianlihaksi, josta tehtiin vähän samantyylinen herkullinen pataruoka
0 Tallenna
Huru-ukot simassa – vappuspecial

Huru-ukot simassa – vappuspecial

Tulosta resepti. 120 g naudan/possu ulkofileetä. Turkulainen Pizzarium laajenee koko Suomeen Royal Ravintoloiden avustuksella 120 g naudan/possu ulkofileetä
0 Tallenna
Pyöreä paisti

Pyöreä paisti

2 kg naudanpaistia. 1. Murskaa katajanmarjat ja valkopippurit karkeasti. Kuori valkosipulinkynsi. Kiehauta vesi ja suola, sokeri, valkopippurit ja katajanmarjat sekä valkosipulinkynsi
0 Tallenna
Raparperimarinoitu paisti

Raparperimarinoitu paisti

Paita kunnes ulkofileen sisälämpö on n. Pihan nurkassa muhkeina huojuvat rapareprit houkuttelivat kokeilemaan tätä reseptiä Juhannuspäivän illalliselle
0 Tallenna
Huru-ukot simassa – vappuspecial

Huru-ukot simassa – vappuspecial

Tulosta resepti. 120 g naudan/possu ulkofileetä. Turkulainen Pizzarium laajenee koko Suomeen Royal Ravintoloiden avustuksella 120 g naudan/possu ulkofileetä
0 Tallenna
Naudan ulkofilettä, palsternakkamuusia karamellisoiduilla sipuleilla sekä punakaalilisuketta

Naudan ulkofilettä, palsternakkamuusia karamellisoiduilla sipuleilla sekä punakaalilisuketta

Kirjan Marraskuu-osiosta löytyy resepti nimeltään Juicy porter, jota kokkailimme aivan marraskuun alussa